Om Maria


Foredragsholder, IT-chef, bestyrelsesmedlem
Maria er både en entusiastisk foredragsholder, der kan inspirere sit publikum og er et eksempel på en af de få kvindelige rollemodeller inden for IT, der med sin usædvanlige baggrund og forretningsmæssige resultater både som IT-chef og tidligere webudvikler, inspirerer og viser andre at IT-branchen også er for kvinder.

Maria Skjærven er cand.merc.dat og pt. IT-chef på Forsikringsakademiet. Maria er også tidligere Coding Pirate og i det hele taget passioneret omkring at inddrage mere IT tidligt blandt børn og unge.Lige siden Maria var helt lille har hun interesseret sig for IT. Det startede med at hun sammen med sin 11 år ældre bror, programmerede små spil, først i Basic og siden i Pascal. Maria arvede også sin brors gamle computere, den første en zx81'er med telefonknap-taster! Da Maria skulle vælge studie lå Cand.Merc.dat (i dag it) lige for. Marias interesse er netop for at skabe IT med og for mennesker og ikke for IT i sig selv.
Maria er født i 1975. Hun bor i Vedbæk er gift Kristian, med hvem hun har to sønner. I 2016 startede Maria som it-chef på Forsikringsakademiet og samme år blev hun valgt til bestyrelsen som ordinært medlem i CA- Carrer Advisors, A-kassen for højtuddannede i erhvervslivet.

Maria har tidligere holdt foredrag i IT People Denmark:Kommentarer