Tirsdag d. 21. Juli stora kornø- Smøgen

Vågnede op til regnvejr. Kl 9 fik vi leveret hjemmebagte endnu varme boller fra de to piger der er havnevagter heroppe på Stora Kornø. Meget atypiske havnevagter der er ude på de små øer. Sikkert et fint sommerferiejob for mange unge.

Vi blev klar til at sejle, i alt vores sejltøj, kl 9:32 og var fremme i Smogen kl 11:15. Vi var sindssygt heldige at få en perfekt plads her hvor det hele sker, selvom vi sidder midt i er udstillingsvindue :) Der var ellers godt gang i den og et par unge mænd sejlede rundt og guidede de både der kom ind. Men det er også en af de mest populære, især blandt de unge.

Frederik og jeg var oppe og bade. Det fungerede fint med chipkort.
Kl er 15 og nu kommer solen. Alt er dog stadig vådt her. Herefter blev det fint varmt. Jeg var oppe og købe ind i en lækker lille butik der havde mange delikatesser og frisk salat og brød. Kristian og Karsten var på tur til en bådudstyrsbutik Til aften spiste vi dejlige tapas på en restaurant på havnen og gik derefter en dejlig aftentur hvor vi fik købt en trøje til Karsten og en skjorte til Frederik i Pelle P-butikken.

Kommentarer