Onsdag d. 15. og torsdag d. 16. Juli- Marstrand-Søholmen-Stora Dyrøn

Vi blev i Marstrand. Fik vasket tøj og drengene fik set fæstningen som danskerne flere gange i løbet af historien fik franarret svenskerne.

Det blæste noget op så det pludselig blæste 9-10 m/s, så vi var glade for at vi ikke var taget ud og ligge for svaj, som vi ellers havde overvejet.
Men her er nu også dejligt her i Marstrand og masser at se på. En strid strøm af små og især meget store både er der også lige ude i sejlrenden. Og så selvfølgelig færgen der forbinder Marstrand med de andre øer og fastlandet.

Torsdag den 16. Juli

Jeg kom tidligt op og var henne og bade. Vildt luksusbad, hvor man kunne få et lækkert bruserum for sig selv og det er desværre en sjælden luksus på havne.
Vi tog ud og lå ved naturhavnen Søholmen, der lå på nordsiden af Instø, hvor drengene fangede rejer og krabber samt sejlede i gummibåd. Det er en naturoplevelse af den helt store slags.Drengene fangede så mange rejer at vi kunne koge og stege dem, så der var til et lille måltid. Slet ikke dårligt :) Det var en flot solskinsdag og varmt når vi sad i læ. Vinden er stadig temmelig kold. Vi nød det derude det meste af dagen indtil vi måtte indse at vi ikke kunne ligge der om natten. Vi ville komme til at ligge med siden til bølger og vind der havde fri passage ind til os, fordi vinden skulle vende i løbet af aftenen og natten. Vi forsøgte os med ankeret, men da vi efter et stykke tid, opdagede at vi var drevet et stykke væk, opgav vi og sejlede mod den nærmeste havn. Vi fik travlt med at pakke aftensmaden ned og komme afsted. 
Vi lagde os nr tre ude på en mindre motorbåd. Vi lovede nogle af de andre, at vi ville være væk før ni næste morgen, hvor de skulle sejle. Vi var  først i havn ved halv titiden om aftenen og vi var alle trætte, da vi langt om længe blev færdige med at rydde op.

Kommentarer