Lørdag 11. Juli - Varberg-Vrångö

Vi kom afsted lidt efter kl otte. Vi måtte lige vente på at bageren åbnede så vi kunne få frisk brød med. De naboer der på uden på os, havde vi talt med og de sejlede også lige omring kl otte.
Turen forløb meget fredeligt og det var faktisk varmt, så længe man sad i læ og jeg må desværre konstatere at jeg har fået en over middel slem solskoldning på ryggen, der hvor redningsvesten ikke dækkede. Drengene grinede lidt. "Mor, du siger jo altid at vi skal huske solcreme..tsk tsk" :)
Vi havde ikke meget vind til at begynde med, men fik dog nok til at sætte forsejlet. Vi så en sæl lige lidt før vi nåede skærgården og det var en af de største oplevelser endnu. Den var lige foran båden og Karsten kom helt tæt på den!

Vi ville allerhelst have ligget for anker ved en klippe fastgjort til et øje på klippen. Men det sted vi havde udset os fra vores bog, ved Måvholma Skær, var for nogle langt mindre både end vores. Der lå desuden nogle og fyldte lidt vel meget. Nu er vi i stedet i Vrångø havn og her er en del mennesker.

Her er superflot alle vegne heroppe og jeg glæder mig til at vise flere billeder.

Kommentarer