Fredag den 17. Juli - Käringö


Vi lykkedes for en gangs skyld med at komme tidligt afsted og vi var afsted 747. Vi tog til Käringö hvor der var godt 16 sømil. Vi tog det stille og roligt. Drengene sov til ved 9 tiden, mens vi skiftevis sejlede for motor og sejl. Det blæste alligevel ca. 5 m/s, men fra en lidt irriterende retning, næsten stik nord og det gav os lidt udfordringer, så vi til sidst gav op.
Da drengene var kommet op forsøgte vi os med at fiske lidt, mens vi sejlede stille og roligt afsted. Der gik ikke lang tid før der var bid, men den første hoppede af igen.


Vi havde heldet med os og drengene fik fanget en flot makrel som vi senere nød som en dejlig snack.

Endnu en flot sejlads gennem smalle klippepassager.

Vi ankom allerede ved 12 tiden og havde en skøn solrig dag her på Käringö. Drengene var oppe og spille minigolf. Jeg var med Frederik i supermarkedet; skønt at komme i butikker igen. 
Det var også vejr til at hoppe en tur i vandet i dag. Det er et dejligt sted og vi har besluttet at blive til i morgen. Eneste minus er at toiletter er meget langt væk og temmelig usle. Til gengæld er her super idyllisk og det virker som om det er et ret trendy sted, at dømme efter de folk vi ser her :)


Kommentarer